Klass I - AM-körkort

EU-moped

4499:- (Helgkurs 4999:-)
2-dagars Klass I/AM-körkort / Traktorkort

Körkortsboken Moped 349:-/mån appen.korkort.nu 

 

Kurs för dig som vill lära dig köra moped.

Kursen pågår under två dagar och båda dagarna är obligatoriska.

I kursen ingår 8 timmars teori och 4 timmars praktisk körning. Skulle det vara så att du inte uppnår förväntat krav och resultat på körningen sätter vi in extra körpass vid annat tillfälle, detta ingår i kursavgiften.

Teori med appen Körkortsboken Moped

För att du ska kunna hänga med i teorikursen behöver du förbereda dig genom att plugga hemma. Kursen bygger på teorimaterial från STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund), och därför rekommenderar vi att du skaffar deras officiella app Körkortsboken Moped.

Innehållet i appen från STR är kvalitetssäkrat och granskat av trafiklärare. Dessutom kan vi här på trafikskolan följa din personliga utveckling och hjälpa dig med just de delar du tycker är lite svårare.

En annan fördel med att använda STR:s officiella app är deras ”Klara provet”-garanti – om du inte blir godkänd på teoriprovet får du ytterligare 2 månader helt kostnadsfritt.

Efter att du har gjort din bokning i vår e-handel får du ett meddelande med instruktioner om hur du skaffar teorimaterialet från STR.

Obs!! Teorimaterialet ingår inte i kursavgiften, utan måste köpas separat.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på info@goingetrafikskola.com eller 0479 – 107 39 så försöker vi hjälpa dig på bästa sätt.

Praktisk körning

Efter att du har läst på hemma, utbildas du hos oss i grupper om 4 – 8 elever för att få en så effektiv utbildning som möjligt. Kurserna hålls varje vecka och dessa bedrivs av Transportstyrelsens godkända utbildare. En mer detaljerad plan över hur utbildningen är upplagd får du i samband med bokningen.

Körkortstillstånd och andra villkor

För att få ta AM-körkort krävs körkortstillstånd. Det ansöker du om hos Transportstyrelsen. Glöm inte skaffa körkortstillstånd, måste vara beviljat och klar, innan kursstart! Du kan ansöka om körkortstillståndet genom att: Klicka här. Tänk på att det vanligtvis tar 3-4 veckor innan körkortstillståndet är klart.

Kursen kan du gå 3 månader innan du fyller 15 år. AM-körkortet ger dig även behörighet att köra traktor från 15 års ålder.

Efter genomförd kurs gör du ditt slutgiltiga teoriprov på Trafikverket (0771-171819). Du måste ha fyllt 15 år innan du kan göra provet.

Vad ingår i priset?

I priset ingår teoriundervisning och körlektioner. Vi står för all utrustning, mopeder, handskar och hjälmar. Kommer du med tåg/buss så hämtar vi dig vid stationen. Frukost, lunch och eftermiddagsfika ingår båda dagarna. Kurserna hålls i Osby. Vi har mopeder som står redo att övningsköras av dig och dina kompisar!

Avbokning ska ske senast 14 dagar innan kursens början.

Du anmäler dig till kursen direkt i vår e-handel!
Om ni har några frågor så kan ni nå oss på 0479-10739

Alternativ för boende:

Bergakungen

Stora Hotellet

IKEA Hotell

 

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
goingetrafikskolamoped1